Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #154
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Više od šest miliona koverata je poslato za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi", saopštilo je danas javno preduzeće "Pošta Srbije". Prema poslednjim podacima, do sada je poslato 6.162.057 koverata sa fiskalnim računima ili slipovima za učešće u nagradnoj igri.
 
 
 
Univerzitet u Beogradu i Gradska uprava grada Beograda pozvali su studente završnih godina da se prijave za učešće u programu "Univerzitetska radna praksa - BG praksa 2017".
 
Privredna komora Srbije i Ministarstvo za trgovinu, turizam i telekomunikacije predstaviće sutra konkurs za dodelu subvencija i donacija namenjenih za projekte razvoja turizma u 2017. godini.
 
 
 
Od dijaspore je u 2016. u Srbiju stiglo 2,7 milijardi evra, što je oko osam odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), rečeno je Tanjugu u Narodnoj banci Srbije (NBS). Najviše sredstava, kao i u prethodnim godinama, došlo je iz Nemačke, Švajcarske, Austrije i Francuske, odnosno iz zemalja u kojima živi i radi veliki deo dijaspore Srbije.
 
 
 
Banke u Srbiji ne naplaćuju naknade za prevremenu otplatu kredita, izuzev kada se radi o stambenim kreditima. Prema važećem zakonu, kod stambenih kredita ova naknada može biti najviše jedan odsto od iznosa prevemeno otplaćenog kredita.
 
 
 
         
 
 
   
"Štedljivost je kamen temeljac izgradnje bogatstva."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2017 Kamatica, All rights reserved