Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #155
Mesto finansijske odluke
 
 
 
U januaru i februaru ove godine u Srbiji je prodato ukupno 3.233 novih vozila, od čega su građani kupovali najviše putnička (65,44 odsto) i laka komercijalna vozila (16,13 odsto), a najmanje teške četvorocikle i skutere (0,03 odsto).
 
 
 
Broj prvi put registrovanih putničkih automobila u 2016. godini u Republici Srbiji veći je za 21 odsto u odnosu na godinu ranije. Od domaćih proizvođača vozila, najbrojnija marka registrovanih automobila je Zastava, pokazuju podaci Zavoda za statistiku.
 
Svako domaćinstvo u Srbiji prošle godine je u proseku raspolagalo mesečnim prihodima u iznosu od 59.624 dinara, što je nominalno za 3,1 odsto više nego 2015. godine, dok su im izdaci u proseku iznosili 60.720 dinara, i bili su nominalno za 2,8 procenata veći nego godinu ranije.
 
 
 
Grad Novi Sad i novosadska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuju Sajam zapošljavanja u četvrtak, 13. aprila. Kako je saopšteno iz Nacionalne službe, poslodavci će na sajmu moći da iskažu kadrovske potrebe i jednostavno i brzo nađu potrebne radnike.
 
 
 
U Hrvatskoj će od danas stupiti na snagu nove, u proseku pet odsto više cene putarina. Kako prenosi HINA, vozači putničkih automobila koji putuju od Zagreba do Splita, odnosno od ulaza Lučko do izlaza Dugopolje, plaćaće 181 kunu (24,3 evra) umesto dosadašnje 174 kune (23,4 evra), što je za sedam kuna više.
 
 
 
         
 
 
   
"Najvažnija stvar u komunikaciji je da čujete ono što nije rečeno."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2017 Kamatica, All rights reserved