Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #156
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Trogodišnjim planom poslovanja Elektroprivrede Srbije (EPS) nije planirano povećanje cene struje za garantovano snabdevanje domaćinstavai malih kupaca, piše Politika.
 
 
 
Na Aerodromu Nikola Tesla Beograd od danas je svim putnicima na raspolaganju mogućnost korišćenja besplatnog bežičnog interneta u trajanju od sat vremena. Kako se navodi u saopštenju Aerodroma, u probnom periodu, besplatan internet na raspolaganju je putnicima koji borave u A i C hodnicima.
 
Evropski parlament usvojio je danas strože propise koji imaju za cilj da spreče ponavljanje Folksvagenovog (VW) skandala sa manipulacijama emisijama štetnih gasova.
 
 
 
Tokom deset dana trajanja Međunarodnog salona automobila i Međunarodnog sajma motocikala, delova i oprema "Motopašion", kroz kapije Beogradskog sajma je prošlo 146.324 posetilaca, a prodato je dvostruko više automobila nego na prošlogodišnjem salonu automobila.
 
 
 
Republički zavod za statistiku (RZS) saopštio je da je stopa siromaštva u Srbiji 25,5 odsto, odnosno da je četvrtina građana u riziku da postane siromašna.
 
 
 
         
 
 
   
"Ne postoji način da ljudi zavole promene. Vi samo možete da im ublažite strah."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2017 Kamatica, All rights reserved