Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #157
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Stambeni krediti u evrima nikada nisu bili povoljniji, što je odličan povod za sve češće cenkanje klijenata sa bankom o smanjenju kamate za već uzeti kredit.
 
 
 
Socijalno ekonomski savet prihvatio je danas inicijativu Saveza samostalnih sindikata Srbije i UGS "Nezavisnost" da se ukinu penali za prevremeni odlazak u penziju pre 65. godine. Predlog se odnosi i na one građane kojima Zakon omogućava beneficirani radni staž i koji sa 61 godinom odlaze u penziju.
 
Do kraja godine će biti usvojene izmene i dopune propisa o prodaji i zakupu nepokretnosti. Nadoknada agenciji bi bila šest odsto od vrednosti nekretnine. Mora se uniformisati poslovanje u Srbiji
 
 
 
Nijedan zakon naše države poslodavcima ne brani da radnicima zarade isplaćuju u kešu, ali retko ko to čini. Isplate u gotovini ne zabranjuje nijedan propis iz delokruga Narodne banke Srbije.
 
 
 
Proizvodnja zanatskog piva u Srbiji samo u poslednjih godinu dana porasla je oko 150 odsto, što ju je stavilo na spisak pet najperspektivnijih biznisa u zemlji.
 
 
 
         
 
 
   
"Vrediš onoliko koliko si uštedio."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2017 Kamatica, All rights reserved