Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #165
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Šta se dešava sa dugom po kreditu ili nekom drugom bankarskom proizvodu kada dužnik premine? Da li su naslednici u obavezi da isplate dugove pokojnika i kada banka ima pravo da od naslednika potražuje naplatu?
 
 
 
Da li ste znali da, ako vam je udaljenost apartmana od plaže veća nego što je rečeno, imate pravo na povraćaj 15 odsto novca od aranžmana? Ukoliko vam nisu obezbedili smeštaj u dogovorenom objektu, možete dobiti do 25 odsto novca, a u slučaju većih nedostataka - vlage, prisustva insekata... i do 50 odsto?
 
Korišćenje mobilnog u inostranstvu itekako može da utiče na vaš kućni budžet, a da bi što manje platili, savet je zato da se raspitate kod svog mobilnog operatera koje roming dodatke imaju u ponudi i da na taj način smanjite troškove telefoniranja na odmoru.
 
 
 
Elektroprivreda Srbije (EPS) je danas saopštila da je zbog vrućine i veće upotrebe uređaja za klimatizaciju, porasla potrošnja struje i dodala da je snabdevanje strujom ipak sigurno i stabilno.
 
 
 
Zašto nam telekomunikacione kompanije sa kojima smo potpisali ugovor za kablovsku, internet ili mobilni telefon na, recimo, dve godine i posle prevremenog raskida tog ugovora naplaćuju usluge, bez obzira što ih više nećemo koristiti, pitanje je koje naši čitaoci često postavljaju redakciji Potrošača.
 
 
 
         
 
 
   
"Ako sumnjate u sebe, ne stojite na čvrstom tlu."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2017 Kamatica, All rights reserved