Ne možete da pro?itate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #168
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Koliki je iznos penzije potreban za dobijanje keš kredita? Na koji period banke ovaj vid pozajmice daju najstarijim sugrađanima i pod kojim uslovima, istražuje finansijski portal Kamatica.
 
 
 
Kako izbeći zamke prilikom kupovine nove, a neuknjižene nekretnine. Otkako su uvedeni javni beležnici, smanjena mogućnost "duple" prodaje kvadrata.
 
Šta predstavljaju stavke koje se nalaze na poleđini računa za struju i za šta izdvajamo svoj novac? Da li je nerazumljivost računa posledica nedovoljne informisanosti potrošača ili je to možda, kako naši sugrađani kažu, jedan od načina „izvlačenja“ novca građana?
 
 
 
Najčešće polovinu zarade građani mogu da odvoje za kreditne rate, a ponegde se toleriše i do 70, čak i 100 odsto, ali na to mogu da računaju samo oni sa većim platama.
 
 
 
Banke u Srbiji povećavaju naknade za vođenje tekućih računa klijenata, i to za 30 do 40 odsto, saznaje „Blic”. S obzirom na to da je sada prosečan iznos za mesečno održavanje tekućeg računa 150, nova cena ove usluge dostići će skoro 200 dinara.
 
 
 
         
 
 
   
"Za uspeh neophodna je vera."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2017 Kamatica, All rights reserved