Ne možete da pročitate newsletter? Click ovde da bi videli newsletter u browseru

KAMATICA NEWSLETTER
- KREDITNE KARTICE -

Kreditna kartica je instrument bezgotovinskog plaćanja koji se koristi za plaćanje robe i usluga “na odloženo” (na rate), za podizanje gotovine na bankomatima ili u bankama. Kreditne kartice se koriste za plaćanja u zemlji, inostranstvu i putem Interneta. Pružaju veliku finansijsku fleksibilnost, kroz 24-časovnu dostupnost novca i brojne druge pogodnosti, ali neodgovorno zaduživanje uz visoke kamatne stope, koje su tipične za ovaj oblik kreditiranja, može biti veoma opasno. Kako izabrati kreditnu karticu. Portal Kamatica.com je za vas pripremio analizu trenutne ponude kreditnih kartica.

U OVOM BROJU
TRENUTNO NAJPOVOLJNIJE KREDITNE KARTICE

TRENUTNO NAJPOVOLJNIJE KREDITE KARTICE

Pri izboru kreditne kartice treba obratiti pažnu na sledeće parametre: kamatna stopa, tarife za podizanje gotovine na bankomatima ili šalterima banaka, godišnja članarina, upotrebljivost kartice u inostranstvu. Ovi parametri/faktori utiču na formiranje troškova koji se javljaju korišćenjem određene kartice. Svakako, najvažniji podatak je mesečna kamatna stopa na iskorišćena sredstva. Pravim izborom kreditne kartice  moguće je uštedeti i do 70% iznosa duga po ovom osnovu.

Saveti

  1. Mogućnost bezgotovinskog plaćanja kreditnim karticama bez plaćanja kamate
  2. Niže kamatne stope za klijente koji zaradu primaju preko banke koja izdaje kartice
  3. Visoke naknade za podizanje gotovine na bankomatima
  4. Minimalni iznos duga
  5. Kartice koje nam daju mogućnost plaćanja u zemlji i inostranstvu

Detaljnije pogledati na: http://www.kamatica.com/izracunali-smo-za-vas/kartice

JOŠ TEŽE DO KREDITA U EVRIMA

Prema propisima NBS, banka fizičkom licu može odobriti kredit u evrima pod uslovom da je korisnik kredita obezbedio učesće ili depozit koji nije manji od 30% iznosa kredita. Ove odredbe se ne odnose na stambene kredite, dinarske kredite i na kreditne karticu

Pročitajte ceo članak: http://www.kamatica.com/vesti/1721/jos-teze-do-kredita-u-evrima

KAMATICA SAVETNIK

Savetujemo vas u kojoj banci možete podići željeni kredit po najpovoljnijim uslovima. Izrada detaljnog izveštaja sa tri najbolje ponude na tržištu.


http://savetnik.kamatica.com/
Za odjavu pošaljite mail sa Subject-om Odjava na newsletter @ kamatica.com

Copyright © 2011