Ne možete da pročitate newsletter? Click ovde da bi videli newsletter u browseru

Evo šta su nam banke spremile za Sajam automobila

Posle pauze od jedne godine kojom smo bili uskraćeni za izložbu koja u Srbiji uvek izaziva veliku pažnju, danas je počeo 51. Međunarodni salon automobila u Beogradu. 37 automobilskih brendova čekaće svoje kupce na Beogradskom sajmu sve do 31.marta.

Pročitajte ceo članak


Džabe nam sve, banke sve teže odobravaju kredite

Iz godine u godinu novac je definitivno sve traženija i najskuplja roba. Iako podaci govore u prilog tome da smo i više nego dovoljno zaduženi, tržište je i dalje gladno i vapi za podrškom bankarskog sektora.

Pročitajte ceo tekst


Evo koje profesije mogu da vam danas donesu posao

Već nekoliko godina unazad, sudeći prema istraživanjima Nacionalne službe za zapošljavanje i portala za traženje posla, najtraženiji su radnici u oblasti trgovine i finansija, a potražnja za kadrovima u informatičkoj industriji iz godine u godinu sve više raste.

Pročitajte ceo tekst


Pre nego što kupite bilo šta na kredit, pa i automobil, sagledajte dobro sve ponude ali i izračunajte sa čime raspolažete i koliko će vas željeni automobil koštati. Vodite računa i da računicu ne čini samo zbir mesečnih rata, već i svi dodatni troškovi koje ćete imati tokom otplate kredita.

           
Prijava na newsletter http://www.kamatica.com/newsletter
Vaše predloge, sugestije, kritike i pitanja možete slati mailom na podrska @kamatica.com

Za odjavu pošaljite mail sa Subject-om Odjava na newsletter @kamatica.com

Copyright © 2012