Ne možete da pročitate newsletter? Click ovde da bi videli newsletter u browseru

newsletter #56
Mobilne tarife


KAKO KORISTITI KAMATICU
Poštovani korisnici, predstavljamo vam Kamatica Market, onlajn servis koji omogućava korisnicima da lako, brzo, pouzdano i besplatno izaberu najpovoljniju finansijsku ponudu.


KAMATICA PREPORUČUJE
Kako do automobila: Keš kredit ili Auto kredit
Tempo života koji živimo nam u velikoj meri diktira potrebe. Ne postoji porodica kojoj automobil nije potreban. Većina građana ne može sebi da priušti kupovinu automobila za keš. Banke nude svojim klijentima kredite pod raznim uslovima.
Plaćanje plastikom više košta
Plaćanje platnim karticama lagodinije nego gotovinom, ali i znatno skuplje. Provizije, koje su i do 20 puta veće nego u Evropi, prelivaju se na cenovnike i povećavaju troškove klijenata.
Kako do kredita ako ste nezaposleni
Usled loše ekonomske situacije i dugova po računima koji se gomilaju, ili Vam je pak potrebno još novca, da bi ste platili školovanje ili završili započete radove, mnogi građani traže spas u kreditima.


SAVET
“Bar jednog meseca vodite dnevnik svojih finansija. Zabeležite svaki trošak. Shvatićete gde vam odlazi novac i što je još važnije uvidećete da mnoge kupovine možete sami da finansirate ukoliko povedete računa o svojim troškovima.”Za odjavu Click ovde