Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #71
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Građani Srbije koji idu na more u Grčku trebalo bi zbog krize u toj zemlji da u novčaniku imaju dovoljno gotovine u evrima za ceo period letovanja.
 
 
Bliži se leto, kao i odmor koji smo čekali cele godine. Grčka, Španija, Turska, Egipat ili neka druga privlačna destinacija nam se nude i ove godine. Koferi su već skoro spakovani, šoping obavljen i samo još da odbrojite tih par dana koji su ostali do polaska!
 
Banke u Srbiji u većinskom grčkom vlasništvu nastaviće redovno da posluju sa svojim klijentima, kako danas tako i u budućem periodu, u uobičajenom radnom vremenu, saopštava Narodna banka Srbije povodom vesti o privremenom zatvaranju banaka u Grčkoj zbog, za sada, neuspešnih pregovora grčke vlade sa međunarodnim kreditorima.
 
 
Grčka berza biće zatvorena do 7. jula, dan nakon što je predviđeno da banke budu otvorene nakon jednonedeljne pauze, saopšteno je danas iz atinske berze. Saopštenje dolazi nekoliko sati nakon što je Atina izdala dekret o zatvaranju banaka do 6. jula, dan nakon referenduma kog je za 5. jul sazvao premijer Grčke Aleksis Cipras, prenosi agencija Frans pres.
 
 
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da bi 30. juna trebalo da počne da se primenjuje sporazum Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovini i Makedonije o jeftinijem romingu.
 
 
         
 
 
" Deset procenata svoje zarade uvek ostavite sa strane. "
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved