Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #84
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Investicija u nekretnine je svojevrstan mini biznis, jer zahteva određeni angažman sa vaše strane, za razliku od štednje u banci gde samo čekate da vam istekne period oročenja. Trenutna situacija na tržištu je takva da je veća zarada prilikom rentiranja nekretnine nego štednja u banci.
 
 
Glavni ciljevi Zakona o platnim uslugama, koji je počeo da se primenjuje 1. oktobra, su da se poveća konkurencija na tržištu platnih usluga, da se na tržište uvedu savremeni platni servisi (elektronski novac), a kroz povećanje konkurencije utiče na unapređenje kvaliteta postojećih platnih usluga i snižavanje cena tih usluga za korisnike - stanovništvo i privredu.
 
Krajem godine građanima će stići komplet od 12 uplatnica za TV taksu čija naplata, kako je predviđeno Zakonom, počinje od januara 2016. godine.
 
 
Trenutni pad američke nacionalne valute prema gotovo svim ostalim najtrgovanijim valutama na svetu, prema oceni analitičara Admiral Marketsa, samo je zatišje pred buru, s obzirom na to da oni predviđaju novi talas jačanja američkog dolara.
 
 
Danas je prosto nezamislivo nemati otvoren račun u nekoj od poslovnih banaka, ali pravi izbor banke je itekako bitan. Svojim specijalnim ponudama banke mame klijente, ali šta je ustvari najbitnije kod izbora banke u kojoj ćete otvoriti svoj račun? Danas ima mnogo ponuda, od onih gde vam se mesečno održavanje naplaćuje do onih kod kojih plaćate samo izdavanje kartice.
 
 
         
 
 
"Neuspeh nikad nije fatalan, a uspeh nije nikad konačan."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved