Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #89
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Ulazak evropske međubankarske kamate euribor u minus, odnosno na istoriski najniži nivo otkad postoji evro, za sve korisnike kredita u evrima signal je da će im rate biti niže, a za državu znači mogućnost jeftinijeg zaduživanja, izjavio je danas profesor Beogradske bankarske akademije Zoran Grubišić.
 
 
Generalni direktor RTS Dragan Bujošević je rekao da niko nije "naivno očekivao" da taksa bude 500 dinara, ali da isto tako niko nije očekivao ni da bude 150.
 
Potrošače niko nije pitao da li hoće da plaćaju naknadu za privatne povlašćene proizvođače obnovljivih izvora energije (vetar, sunce, voda...)
 
 
Izveštaj je analiza i vodič u potpunosti napravljen prema Vašim potrebama. Izveštaj izrađuje bankar koji radi za Vas, a ne za Banku. U izveštaju ćemo Vam proceniti koja je najpovoljnija Banka u koju da idete, alternativne vidove štednje, kako da uštedite vreme i novac i još mnogo toga.
 
 
Pad euribora, međubankarske kamatne stope u evrozoni, dovešće do toga da građani i privreda, ali i drugi dužnici mogu da očekuju pad kamata na kredite, izjavio je profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Dejan Šoškić.
 
 
         
 
 
"Nije sramota ne uspeti; sramota je plašiti se neuspeha i ne raditi."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved