Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #90
Mesto finansijske odluke
 
 
 
U Srbiji je čak 72 odsto mladih neaktivno na tržištu rada i veoma mali broj nezaposlenih mladih se dodatno obučava i obrazuje da bi stekli praktične veštine i promenili svoj položaj, rečeno je danas na konferenciji "Zaposlimo mlade", u organizaciji Unije poslodavaca Srbije. Reč je o mladima starosti između 15 i 24 godine koji nisu vidljivi na tržištu rada ili su i dalje u sistemu obrazovanja.
 
 
Ministar finansija Dušan Vujović izjavio je danas da će vlada sve učiniti da pomogne zaduženima u švajcarskim francima, ali da će pomoć biti ciljana na one koji su u teškoj situaciji, kao i da bi nakon reprograma njihove rate mogle biti i za trećinu niže.
 
Državni sekretar u Ministarstvu rudarstva i energetike Mirjana Filipović izjavila je danas da neće biti restrikcija struje tokom zimske sezone i najavila da će vlada vrlo brzo doneti uredbu kojom će za socijalno ugrožene biti povećan broj besplatnih kilovata do četiri puta i povećan broj korisnika.
 
 
Vrednost dolara će u 2016. godini ojačati, inflacija u Sjedinjenim Američkim Državama će ubrzati, a meksička valuta pesos i ruska rublja će ostvariti skok, prema predviđanjima američke investicione banke "Goldman Saks" koja prenosi njujorška agencija "Blumberg".
 
 
Izveštaj je analiza i vodič u potpunosti napravljen prema Vašim potrebama. Izveštaj izrađuje bankar koji radi za Vas, a ne za Banku. U izveštaju ćemo Vam proceniti koja je najpovoljnija Banka u koju da idete, alternativne vidove štednje, kako da uštedite vreme i novac i još mnogo toga.
 
 
         
 
 
"Šanse su na strani onih koji su pripremljeni"
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved