Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #95
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Svako ko ima kreditnu karticu već zna prednosti koje ona pruža. Bilo da je to komfor korišćenja u inostranstvu, komfor u džepu, odsustvo brige na plaži, jednostavan princip otplate.
 
 
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da neće biti problema u snadbevanju gasom, kao i da sledeće godine neće biti poskupljenja gasa u Srbiji. Bajatovic je za TV Pink rekao vlada neće više moći da utiče na cenu gasa te da će cena pratiti trendove u svetu.
 
Od Nove godine privrednici će finansijske izveštaje morati i moći da podnose samo u elektronskoj formi što će doneti brojne uštede, izjavio je direktor Agencije za privredne registre Zvonko Obradović.
 
 
Bez obzira na to da li su bili dobri ili ne, ulagači u zlato obično mogu da računaju na prednovogodišnji rast vrednosti ovog plemenitog metala, javlja njujorška agencija "Blumberg". U devet od proteklih deset godina, cene zlata su u periodu od 23. decembra do 3. januara uvek rasle, uz prosečan dobitak od 2,9 odsto vrednosti, prema podacima "Blumberga".
 
 
Zarada banaka u Srbiji ove godine čak 9% veća nego prošle, u prvih devet meseci 2015. inkasirale su čak 137 milijardi dinara... Samo na kamatama "dobre" su 97,3 milijarde dinara.
 
 
         
 
 
"Stvarati znači dva puta živeti."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved