Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #97
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Za Narodnu banku Srbije na bankarskom tržištu nema malih i velikih, domaćih i stranih, privatnih i državnih banaka i pozitivni efekti donetih mera monetarne politike mogu se reflektovati na realni sektor samo u uslovima zdrave tržišne utakmice i konkurencije između učesnika na bankarskom tržištu.
 
 
Od 1. februara će putarina na auto-putevima u Srbiji poskupeti za 10 odsto, a procenjuje se da će prihodi iznositi 19,1 milijardi dinara, saopštili su danas JP "Putevi Srbije".
 
Radna knjižica kao dokument ne važi od 1. januara, budući da se svi podaci iz nje mogu naći u elektronskoj formi u Centralnom registru i u fondu PIO.
 
 
Postoji obaveza da se tržišna cena struje narednih godina poveća, ali to, za sada, nije u planu, izjavio je danas direktor Elektroprivrede Srbije (EPS) Aleksandar Obradović. On je za N1 televiziju rekao da je u protekloj godini postignuta rekordna proizvodnja struje.
 
 
Svet bi mogao da se suoči sa novom finansijskom krizom, jer su tržišta pretrpela veliki pad na početku ove godine zbog zabrinutosti u pogledu slabljenja druge najveće svetske privrede, ocenio je član kineskog državnog saveta, najvišeg organa izvršne vlasti, Jang Đeči.
 
 
         
 
 
"Efikasnost se rađa iz dobrog planiranja."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved