Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #100
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Poslednjih dana se u medijima pojavila informacija da će banke naplaćivati negativnu kamatnu stopu, narodski "ležarinu" štedišama. Ova opcija je čak i teorjiski na nivou naučne fantastike ali je unela nemir štedišama koji već godinama unazad plaćaju cenu nesposobnosti banaka da prikupljenu štednju plasiraju.
 
 
Građani koji još nisu platili prvu akontacionu ratu poreza na imovinu, mogu to da učine do 17. februara, kada ističe rok i počinje obračunavanje zatezne kamate na kašnjenje. Prva rata poreza na imovinu obračunava se, akontaciono, na osnovu prošlogodišnjih rešenja, dok će rešenja sa iznosom za 2016. stići pred plaćanje druge rate, kojoj rok ističe 15 maja.
 
Preduzetnici, mala i mikro preduzeća, koja od 1. januara 2016. zaposle najmanje dva radnika, stiču pravo na povraćaj 75 odsto sredstava utrošenih na poreze i doprinose za te radnike, najavio je danas ministar rada Aleksandar Vulin.
 
 
Krediti nikad nisu bili povoljniji, a banke se neprekidno utrkuju koja će dati ponudu po povoljnijim uslovima u odnosu na konkurenciju.
 
 
Nacionalna avio-kompanija Air Serbia ponudila je, u okviru promotivne akcije za Dan zaljubljenih "Putujte zajedno", specijalne cene karata za dva gosta koji putuju zajedno, saopštio je danas domaći avio-prevoznik. Specijalna ponuda podrazumeva povratne karte po cenama koje se kreću od 100 evra za oba putnika, uključujući sve takse i naknade, do čak 36 destinacija.
 
 
         
 
 
"Tajna uspeha je da drugima učinite zanimljivo ono čime se bavite."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved