Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #102
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Nekretnine su, usled niskih kamata na štednju, postale atraktivna alternativa štednji u banci. Računica je jasna, ukoliko bi stavili na štednju 50.000 evra za godinu dana bi ste dobili 1% kamate tj. 500 evra.
 
 
Pre samo nekoliko godina bilo je skoro nezamislivo završavati sve preko interneta. Sa razvojom IT tehnologija, sve više usluga koje su nam potrebne mogu završiti na par klikova.
 
Srbija ima više od osam milijardi evra štednje u bankama, ali procene govore da mnogo više novca građani i dalje drže u “slamarici”.
 
 
Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije nije nadležno za oslobađanje od plaćanja takse za javni medijski servis i za ostvarivanje ovog prava građani treba da se obrate isključivo Radio-televiziji Srbije i Radio-televiziji Vojvodine.
 
 
Porez na imovinu plaća se na pravo svojine na zemljištu površine preko 10 ari, koje ne moraju da budu u jednom bloku već se površine koje jedan obveznik poseduje sabiraju. Cena se određuje na osnovu ugovora kod notara iz prethodne godine, a uzima se prosek prema zonama koje su, kao i kod nekretnina, podeljene.
 
 
         
 
 
"Uspeh uvek uključuje i rizik. Ulaganjem vremena, novca i napora, vi rizikujete."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved