Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #107
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Četvoročlana porodica može sebi da priušti godišnji odmor ako prati sniženja u prodavnicama. Ko kupuje u prodavnicama samo proizvode po akcijskim cenama može da uštedi skoro 3.000 dinara nedeljno, odnosno čak 100 evra mesečno.
 
 
Tridesetak klijenata Poštanske štedionice prošle nedelje je opljačkano jer im je uređaj koji su postavili lopovi na bankomat njihove banke ukrao podatke kada su svojim platnim karticama pokušali da podignu novac.
 
Vršilac dužnosti generalnog direktora Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić izjavio je danas da će gužve na šalterima ubuduće biti manje, jer je rok za ostvarenje popusta od pet odsto za izmirenje računa za električnu energiju produžen do 28. u mesecu.
 
 
Najvažniji savet svim kupcima polovnih automobila jeste: majstora pod ruku pre odluke. Pre kupovine vozila bitno je odrediti budžet jer će, kako kažu na sajtu Mojauto.rs, izbor vozila i pregovori s prodavcem onda biti lakši.
 
 
Prvi put posle sedamdesetih godina prošlog veka pomama za zlatom je zahvatila svet paralelno sa finansijskom krizom 2008. godine. Sada je na pomolu nova.
 
 
         
 
 
"Budimo uvek gospodari situacije. To znači samo to da uvek treba zadržati mir."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved