Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #110
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Čak 92 odsto rukovodilaca ljudskih resursa u kompanijama smatra da inovacije u digitalnoj tehnologiji, poslovnim modelima, i demografske promene među zaposlenima, zahtevaju "redizajn" njihovih firmi kako bi zadovoljile globalne poslovne zahteve, prema istraživanju konsultantske kuće Deloitte.
 
 
Preduzetnici koji porez plaćaju paušalno dobiće rešenja o visini poreza za prošlu godinu nakon formiranja nove vlade.
 
Dva javna poziva za dodelu kreditnih i bespovratnih sredstava početnicima u poslovanju, sa ukupnim fondom od 600 miliona dinara, raspisana su danas u cilju pružanja podrške osnivanju novih preduzeća, podsticanja zapošljavanja i održivog i sveobuhvatnog razvoja.
 
 
U Srbiji je u prva tri meseca ove godine otkriveno ukupno 1.320 falsifikovanih novčanica, 14,9 odsto manje nego u istom periodu 2015, kada je otkriveno 1.552 falsifikata, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).
 
 
Privredna komora Srbije (PKS) i Omega konsalting tim organizovali su informativno-edukativnu konferenciju kako pametno investirati, namenjenu preduzećima koja imaju potencijala da unaprede poslovanje i investiraju u nove tehnologije, opremu i znanje.
 
 
         
 
 
"Sve je moguće onom koji veruje. Ne gubite svoje samopouzdanje."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved