Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #116
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Sve dinamičnije tržište i sve veće potrebe za digitalnim uslugama i proizvodima stavljaju nove izazove pred banke i njihove organizacije - da odgovore na zahtev tržišta i klijenata koji su sve zahtevniji i sa sve više očekivanja.
 
 
Koliko god primamljivo zvučalo to što jednu platu možemo da potrošimo unapred, ovo je i dalje jedan od najskupljih vidova zaduživanja.
 
Kupovina državnih hartija je potpuno nepoznat vid ulaganja u Srbiji iako je zarada na vrednosnim hartijama pet puta veća, u odnosu na polaganje štednje u banke.
 
 
Predstavnici Asocijacije poljoprivrednih proizvođača malina Srbije doneli su danas odluku da akontna cena za ovogodišnji rod maline bude bar 2,30 evra. Presednik asocijacije Dobrivoje Radović rekao je da je nastao problem u Moravičko - zlatiborskom okrugu i Mačvansko - kolubarskom, jer je cena ovog voća 150 dinara.
 
 
Šef Misije MMF-a za Srbiju Džejms Ruf izjavio je danas da povećanje plata i penzija u ovoj godini ne dolazi u obzir, zbog kašnjenja racionalizacije javnog sektora, a kako je rekao, MMF ne vidi prostor za povećanje ni u 2017.
 
 
         
 
 
"Ako preduzmete rizik, možete pogrešiti. Ako ako ne preduzmete rizik, sigurno ćete pogrešiti. Najveći rizik je da ne učinite ništa."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved