Tekst objavljen: 11.06.2016 14:30        


Sve dinamičnije tržište i sve veće potrebe za digitalnim uslugama i proizvodima stavljaju nove izazove pred banke i njihove organizacije - da odgovore na zahtev tržišta i klijenata koji su sve zahtevniji i sa sve više očekivanja.

BAMAS - fintech softver za digitalnu banku

Kompanija DUBES, koja se 15 godina bavi informacionim sistemima za finansijske institucije, je unapredila svoje inovativno integrisano softversko rešenje BAMAS koje bankama rešava problem praćenja akvizicije, plasiranja marketing budžeta, optimizuje prodajne aktivnosti ,a sve u cilju zadovoljenja potreba krajnjih korisnika i brže reakcije na rastuće zahteve tržišta.

BAMAS integriše procese marketinga, akvizicije i prodaje i time daje mogućnost za brzu reakciju na tržištu i efikasniju prodaju.

Kao firma koja se dugi niz godina bavi informacionim sistemima u oblasti finansija zadovoljstvo nam je da kažemo da je BAMAS, koji je već dokazan na bankarskom tržištu Srbije, doživeo svoju drugu verziju koja je sveobuhvatnija od prethodne.

BAMAS je rezultat iskustva koje imamo u oblasti izrade poslovnih softvera, sa posebnim akcentom na digitalizaciju procesa i koordinaciju velikog broja korisnika i procedura kao i sa finansijskog tržišta čiji puls pratimo kao vlasnici sajta Kamatica.com.

Uvid u funkcionisanje bankarskog sektora kao i u ponašanje bankarskih klijenata smo spojili sa našim IT iskustvom i napravili BAMAS koji predstavlja korak unapred za ceo bankarski sektor - izjavio je Dušan Uzelac, direktor firme DUBES.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
razvoj softvera IT tehnologija kamatica dušan uzelac bamas

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana