Želite da kupite auto ali ne znate da li je adekvatnije aplicirati za lizing ili podići kredit? Razmišljate da stavite novac na štednju ali niste sigurni koju bi štednju bilo najbolje odabrati? Potreban vam je račun u banci ali ste u velikoj dilemi da li da odete u najbližu banku ili postoji banka koja vam može dati bolje uslove?

 

Šta god da je vaša dilema kada je novac u pitanju -

 

Kamatica.com nudi rešenje

 

Finansijski portal kamatica.com je nezavisna online destinacija koja svojim konceptom i jedinstvenim pristupom spaja finansijske institucije i korisnike kroz svoje inovacione platforme.

 

Inovativne Kamatica platforme predstavljaju jedinstveni digitalni ekosistem na kom se svakodnevno odvija ponuda i potražnja bankarskih i finansijskih proizvoda.

 

Naš cilj je da pomognemo svima da donesu najbolju finansijsku odluku u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima.

 

Mediji i klijenti su prepoznali naše vrednosti koje svakodnevno negujemo: profesionalnost, ažurnost, preciznost i tačnost u prenošenju informacija, doslednost, nezavisnost i pružanje beskompromisnog kvaliteta usluga.

 

Poslovna politika

 

Portal Kamatica je nezavistan specijalizovan online portal koji sarađuje sa svim interesnim grupama u cilju kreiranja pozitivne klime za razvijanje kvalitetnih odnosa i interaktivne komunikacije između finansijskih institucija i njihovih stalnih / potencijalnih korisnika. Čvrstog smo stava da su samo tačne, precizne i ažurne informacije preduslov za kreiranje pozitivne percepcije kod naših korisnika. Želimo da održavamo stečenu reputuciju finansijskog portala kome se najviše veruje i da ojačamo kredibilitet kod svih ciljanih javnosti tako što ćemo ostati nezavisni, neutralni ali sa kritičkim stavom.

 

Naš tim

 

Mi smo tim mladih, vedrih, ambicioznih ljudi koji poseduju široka znanja i bogato iskustvo iz oblasti finansija, ekonomije, novinarstva, komunikacija, online biznisa, menadžmenta, kao i razvoja Internet i Intranet rešenja za finansijske institucije. Svaki dan stičemo nova znanja i u potrazi smo svakodnevno za informacijama koje mogu da budu od koristi za donošenje kvalitetne i adekvatne finansijske odluke. 

Naš tim je opredeljen da pruži neprikosnoven kvalitet u svakom segmentu našeg poslovanja i zato verujemo da kada svako radi ono što voli, ono što najbolje zna, uspeh ne može da izostane.

 


KAMATICA TIM

Dušan Uzelac
Owner and Managing Director
dusan@kamatica.com

Jasmina Kutlešić
Commercial Director
jasmina.kutlesic@kamatica.com

Marko Jerinić
Content Manager
marko.jerinic@kamatica.com

Božidar Djordjević
Web Developer