Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #119
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Ukoliko bude velikih potresa u evrozoni, odnosno ako bude naglo oslabio evro, tek tada se može očekivati nagli zaokret u visini kamata. U suprotnom, Euribor će postepeno nastaviti da raste tek kada se oporavi privreda evro zone i ECB počne primenjivati restriktivniju politiku - smatra Gujaničić
 
 
Koliko puta se desilo da vidite cenu određenog turističkog aranžmana i da rešite da uplatite putovanje, a da pri odlasku u samu agenciju saznate da postoji dodatni deo za plaćanje u dinarima?
 
U menjačnicama u užem centru Beograda tokom vikenda nije bilo ni prodaje ni tražnje za britanskom funtom, mada je vrednost britanske valute pala i na domaćem kao i na međunarodnim tržištima zbog odluke Velike Britanije da izadje iz EU.
 
 
Građani Srbije duguju bankama po 909 evra, što je znatno manje od evropskog proseka, ali i te kako veliki teret za primanja koja su, prema statistici, među najnižima u regionu.
 
 
Švajcarska centralna banka je intervenisala na deviznom tržištu kako bi stabilizovala franak, koji se smatra sigurnim utočištem za investitore, nakon glasanja Britanaca za napuštanje Evropske unije.
 
 
         
 
 
"Na putu uspeha nema ograničenja brzine."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved