Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #120
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Cene usluga rominga za građane Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije od danas su dodatno snižene, izjavio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.
 
 
Često su putnicima potrebne informacije kako funkcioniše postupak otkazivanja avio-karte, kao i koje su mogućnosti ukoliko želite da promenite datum vašeg leta. Veoma je važno da prilikom kupovine avio-karte proverite da li je uopšte moguće izvršiti promene.
 
Cene srebra nadmašile su danas 21 dolar po unci prvi put u dve godine, a i zlato napreduje četvrti dan uzastopno pošto se investitori okreću ulaganjima u plemenite metale kao utočištu posle britanskog glasanja za napuštanje Evropske unije, izveštava agencija "Blumberg".
 
 
U želji da privuku što više klijenata, banke su počele da odobravaju stambene kredite i bez učešća i bez osiguranja kod Nacionalne korporacije.
 
 
U Srbiji postoji veliko intersovanje građana za pokretanje sopstvenog biznisa, ali je informisanost o tome ipak nedovoljna, pokazalo je iskustvo u projektu Šansa za novi početak, kao i da se građani se najčešće odlučuju da posao pokrenu u sektoru proizvodnje hrane.
 
 
         
 
 
"Mera je izvor prave sreće."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved