Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #121
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Početak godišnjih odmora je mnoge naše sugrađane poveo put turističkih agencija. Oni koji su svoja letovanja rezervisali ranije pa sad plaćaju ostatak aranžmana, a ima i onih koji su sačekali „Last Minute Ponude“ pa sad tragaju za najpovoljnijim agencijama.
 
 
Ukoliko pokojnik ima novac u banci koji je krio od porodice, može da prođe i tri godine dok najbliža familija ne otkrije ovo "tajno bogatstvo", kažu za Informer bankari.
 
Čak i u zemljama u kojima centralne banke u dužem vremenskom periodu vode politiku negativnih kamatnih stopa, poslovne banke se maksimalno uzdržavaju od primene negativnih kamatnih stopa u depozitnim poslovima sa klijentima (privredom i stanovništvom), vodeći računa o održivosti svog poslovanja.
 
 
Jedna od najvećih banaka u Srbiji ukinula je kamatu na neoročenu deviznu štednju, a njen primer uskoro će početi da slede i druge banke. Ipak, ukupna štednja u bankama raste.
 
 
Sve više srpskih turista, i pored skromnije usluge, zainteresovano za low cost putovanja avionom. Putovanje avionom može biti jeftinije i od autobuske karte.
 
 
         
 
 
"Pobednici su ljudi sa neobičnom odlučnošću."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved