Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #123
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Poslovne banke ne smeju da otkrivaju lične podatke klijenata trećim licima, saopštila je danas Narodna banka Srbije (NBS), dodajući da je bankarska tajna vrsta poslovne tajne za čije odavanje zakon propisuje kaznu zatvora od šest meseci do pet godina.
 
 
Ukupne devizne rezerve iznosile su na kraju juna 10,99 milijardi evra, objavila je danas Narodna banka Srbije (NBS). U Statističkom biltenu koji je centralna banka objavila za jun, navedeno je da su u tom mesecu devizne rezerve NBS iznosile 9,29 milijardi, a banaka 1,7 milijardi evra. Od toga, u zlatu je oko 706 miliona evra.
 
Da građani Srbije sve više kupuju iz fotelje, preko Interneta, potvrđuju i podaci Narodne banke Srbije, dok pojedina istraživanja kartičarskih kompanija pokazuju da se onlajn najviše pazari garderoba, nakit, kozmetika, karte za putovanja.
 
 
Dolar će u narednih nekoliko meseci izgubiti pet odsto vrednosti, Fed neće skoro podizati kamatnu stopu, a američki ekonomski pokazatelji biće samo gori.
 
 
Niske kamate na štednju naveli su mnoge vlasnike novca u Srbiji da promene prioritete ulaganja i da kapital plasiraju u zlato, piše “Politika”.
 
 
         
 
 
"Vreme je nešto što svi najviše želimo, a najgore koristimo."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved