Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #128
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Struja će od 1. oktobra poskupeti za 3,8 odsto, što je otprilike jedan evro po domaćinstvu, najavio je ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić. "Građani će to poskupljenje videti na računima u novembru", rekao je Antić juče novinarima, navodeći da je to poskupljene otprilike jedan evro po domaćinstvu.
 
 
Privredni subjekti od danas više neće morati da dostavljaju Agenciji za privredne registre podatke o svojim tekućim računima radi registracije.
 
Dileme o tome kakav hleb jedemo i da li to odgovara onome što piše na deklaraciji, mogla bi da se reši novim pravilima propisanim za pekarsku industriju.
 
 
Bankari će od naredne godine moći da odobravaju kredite i građanima koji nemaju stalno zaposlenje ukoliko procene da su oni kreditno sposobni klijenti, pišu današnje "Večernje novosti".
 
 
Naplata poreza u ovoj godini sve je bolja, a u prvih osam meseci, zaključno sa 31. avgustom, prema podacima Poreske uprave naplaćeno je 728,7 milijardi dinara, što je za 70,4 milijarde više nego u istom periodu 2015.
 
 
         
 
 
"Kakvo je naše poverenje u sebe, takve su i naše mogućnosti."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2016 Kamatica, All rights reserved