Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #129
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Septembar je za podstanare i vlasnike stanova ove godine izuzetno važan mesec, jer je Poreska uprava najavila strožiju kontrolu stanodavaca, ne bi li utvrdila da li potpisuju ugovor sa podstanarima, odnosno plaćaju li na prihode od izdavanja pripadajući porez.
 
 
Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović je najavio da će do kraja godine biti pripemljen Zakon o angažovanju sezonskih radnika u poljoprivredi koji će zaštititi, pre svega, berače voća, ali i njihove "gazde" od ucenjivanja.
 
Ministarstvo finansija Srbije poručuje da ukidanje povraćaja PDV-a za bebe, kao jedne od mera koje su dogovorene sa MMF-om ni u kom slučaju neće biti opterećenje za nove roditelje, jer izmene Zakona o PDV-u donose i kraće procedure, jednokratne novčane uplate na račun, veći obuhvat...
 
 
Devizne rezerve Narodne banke Srbije iznosile su na kraju avgusta 9,58 milijardi evra, i niže su za 21,7 miliona evra u odnosu na jul, saopštila je danas NBS. Ukupne devizne rezerve u avgustu obezbeđuju pokrivenost novčane mase (M1) od 217 odsto i šest meseci uvoza robe i usluga.
 
 
Predsednik Evropske centralne banke (ECB) Mario Dragi ne može da stane na put rastu evra, piše njujorška banka "Morgan Stenli".
 
 
         
 
 
"Novac ili ulažete u stvari koje će Vas činiti bogatijim, ili trošite na stvari koje će Vas učiniti siromašnim."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2016 Kamatica, All rights reserved