Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #132
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Atraktivne kamatne stope na stambene kredite su ohrabrile mnoge u potrazi za kupovinom stana ili kuće. Kako kamate na ovaj vid pozajmica nisu nikad bile manje, sve više je onih koji su sebi našli dom, ali pre samog završetka ovog dugog procesa, potrebno je i zaključiti kupovinu i isplatiti prodavca.
 
 
Struja će od sutra biti skuplja, i to za 3,8 odsto. Razlika u iznosu računa istanjiće džep nekih potrošača u Srbiji i za više od 550 dinara. Sve zavisi od toga koliko mesečno trošite i u kojoj tarifi završite obračunski period.
 
Mnogi savesni građani, najčešće penzioneri, imaju običaj da godinama čuvaju račune, kako bi u slučaju greške mogli da dokažu da su platili. Ako je suditi po istraživanju "Blica", i pored toga što smo u informatičkoj eri, ispostavilo se da su oni u pravu!
 
 
Prosečan dužnik bankama u Srbiji mesečno otplaćuje 20.000 dinara i nedostaje mu još 5.000 evra kako bi zatvorio postojeće kredite, dozvoljeni minus i kreditne kartice. – Ove vrste pozajmica od početka godine porasle za gotovo 30 odsto.
 
 
Eergetska zajednica upozorila je Srbiju u svom godišnjem izveštaju za 2015–2016. godinu na nedostatke u poštovanju direktive o sumporu u gorivu.
 
 
         
 
 
"Kakvo je naše poverenje u sebe, takve su i naše mogućnosti."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2016 Kamatica, All rights reserved