Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #133
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Bankari papreno naplaćuju dozvoljene pozajmice. Kamate na dozvoljena prekoračenja idu i do 30 procenata. Bankari savetuju gotovinski kredit umesto minusa, jer je kamata znatno manja.
 
 
Najniže troškove grejanja u sezoni 2016/2017. godine imaće domaćinstva koja se greju na drva, a najviše ona koja koriste električnu energiju direktno u grejnim telima i kotlovima za etažno grejanje, propan butan gas i lož ulje, izračunala je Agencija za energetiku Republike Srbije (AERS).
 
Građani sa bankarima mogu da naprave dogovor o povoljnijim uslovima za kredite. Gotovo sigurno spuštaju kamatu, ako reklamiraju pozajmicu sa nižim stopama. Bankari se plaše odlazaka klijenata kod konkurencije.
 
 
Vlasnici kredita indeksiranih u švajcarskim francima ovih dana masovno odlučuju da podnesu tužbe za raskid ugovora o kreditu, piše list "Politika", navodeći da bi to moglo da bude novo moguće rešenje problema koji u Srbiji muči oko 20.000 porodica.
 
 
Vlasnici stanova u zgradama izgrađenim bez dozvole imaju muku da legalizuju svoje nekretnine. Stanari problem mogu da reše i kada je graditelj "nedostupan".
 
 
         
 
 
"Ušteđen novac je stečen novac. Štednja je bedem za mudrog, a zaštita za slabog."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2016 Kamatica, All rights reserved