Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #140
Mesto finansijske odluke
 
 
 
U Prvi osnovni sud u Beogradu do sada je stiglo više od 13.000 tužbi roditelja protiv grada Beograda i predškolskih ustanova zbog preplaćene cene boravka dece u vrtićima u periodu od 3. aprila 2010. godine do 31. decembra 2014. godine.
 
 
Neke od vodećih banaka u Srbiji svojim nude gotovinske kredite za koje se zahtev može podneti putem interneta, odnosno veb aplikacije banke. Na ovaj način skraćuje se vreme odlaska u banku ali i dobija se niža kamatna stopa u pojedinim bankama.
 
Građani koji nisu u stanju redovno da otplaćuju zajmove ili su prestali da izmiruju obaveze, pre svega zbog gubitka posla, mogu da odahnu, jer neće pasti u ruke uterivača dugova.
 
 
Ako se crvenite u Kreditnom birou zbog kašnjenja u otplati obaveza prema banci, to ni izdaleka ne znači da nećete moći da dobijete novi kredit. Iako će svaka banka u naredne tri godine moći da vidi to kašnjenje u izveštaju Kreditnog biroa, većina je spremna da već po isteku godinu dana klijentu odobri novu gotovinsku pozajmicu.
 
 
Sve veći broj ljudi plaća račune putem e-bankinga, jer je brže, jeftinije, i praktičnije. Svi računi su u elektronskoj formi sačuvani u posebnom odeljku u okviru vašeg naloga i možete da im pristupite kad god želite. Međutim, šta se s njima dešava kada promenite banku?
 
 
         
 
 
"Za uspeh stav je podjednako važan kao i sposobnost."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2016 Kamatica, All rights reserved