Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #151
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Jedinica digitalne kripto-valute, bitkoina, prvi put je premašila vrednost jedne unce zlata, javlja britanski javni servis BBC. Cena bitkoina je sinoć na zatvaranju trgovanja dostigla nivo od 1.268 dolara, dok je cena fine unce zlata zaključena na 1.233 dolara.
 
 
Građani Srbije svoje dokumente od sutra, 1. marta neće moći da overavaju u opštini ili sudu, već isključivo kod javnog beležnika, izuzev u gradovima u kojima notari ne postoje.
 
Međunarodni salon automobila, 53. po redu, okupiće ove godine od 24. marta do 2. aprila na Beogradskom sajmu preko 400 izlagača, proizvođača, uvoznika, predstavnika ili distributera svih automobilskih brendova iz tridesetak zemalja sveta, koji posluju na našem tržištu.
 
 
Poreska uprava, posle pauze od gotovo dve godine, počela da izdaje rešenja preduzetnicima i malim privrednicima. Rok da podmire obaveze samo 15 dana po prijemu.
 
 
Građanima Srbije će od sutra biti lakše da donesu odluku o kupovini nekretnina u Srbiji jer će Republički geodetski zavod na zvanicnom sajtu pustiti u rad registar cena nekretnina i zemljišta u Srbiji.
 
 
         
 
 
"Život je neprestano prilagođavanje okolini."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2017 Kamatica, All rights reserved