Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #153
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Predsednik Udruženja banaka Srbije (UBS) Veroljub Dugalić najavio je danas da će se u izveštajima Kreditnog biroa o kreditnoj sposobnosti građana uskoro naći i podaci o dugovanjima po osnovu neplaćenih računa za korišćenje mobilne telefonije.
 
 
 
Nova novčanica od 50 evra sa poboljšanim bezbednosnim karakteristikama ući će od 4. aprila u opticaj, a u prvom turnusu će biti pušteno 5,4 milijarde evra tih novčanica. Nova novčanica, sa portretom boginje Evrope, lika iz grčke mitologije, ima unapređene bezbednosne karakteristike kako bi se otežalo falsifikovanje i prozor koji postaje transparentan kada se okrene ka svetlu, prenosi agencija Rojters.
 
Nekoliko najvećih banaka pregovara sa osiguravajućim kućama o pomeranju starosne granice za otplatu kredita o očekuju da će dogovo biti postignut u narednih nekoliko meseci.
 
 
 
U četvrtom kvartalu 2016. u Srbiji prosečni mesečni prihodi u novcu i u naturi po domaćinstvu iznosili su 60.639 dinara i viši su za 4,1 odsto u odnosu na isti kvartal prethodne godine, a trećina odlazi na hranu i bezalkoholna pića.
 
 
 
Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Motopas sion" počinju u petak 24. marta i na toj desetodnevnoj manifestaciji koja se održava na Beogradskom sajmu predstaviće se više od 410 izlagača iz tridesetak zemlja.
 
 
 
         
 
 
   
"Ključ uspeha nisu informacije nego ljudi."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2017 Kamatica, All rights reserved