Tekst objavljen: 23.03.2017 10:04        


Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Motopas sion" počinju u petak 24. marta i na toj desetodnevnoj manifestaciji koja se održava na Beogradskom sajmu predstaviće se više od 410 izlagača iz tridesetak zemlja. 

Salon automobila i motocikala  od 24.marta do 2. aprila

Kako je danas saopštio Beogradski sajam, na 53. međubnarodnom salonu automobila i Sajmu motocikala, od 24. marta do 2. aprila, u 10 sajamskih hala na više od 41.000 metara kvadratnih izložbenog prostora, predstaviće se 34 automobilska i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila, kao i 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila i šest brendova bicikala.

U saopštenju se navodi da je BMW za predstavljanje svojih modela i programa obezbedio ceo prostor hale 2A Beogradskog sajma gde će taj proizvođač predstaviti sve najbolje što u ovom trenutku proizvodi, uključujući premijere svojih električnih mašina "i8" i "i3", te novitete iz "serije 5", "sedmice" i "M2".

Dodaje se da će se za razliku od prethodnih godina, ove godine motocikli, kvadovi, ATV-ovi i bicikli predstavljati u tri hale Beogradskog sajma (7, 8 i 9), koje će biti specijalno preuređene za izlagače i ljubitelje dvotočkaša.

lakše i funkcionalnije mogli da se kreću po celokupnom sajamskom prostoru.

Radno vreme sajma je od 10.00 do 20.00, a cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, 200 dinara za grupne pisete, dok je za đake i studente cena karte 150 dinara. Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

U četvrtak, 30. marta, kako su najavili organizatori, biće organizovan Porodični dan, kada će biti omogućena porodična poseta sajma po ceni od 500 dinara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
međunarodni sajam automobila sajam automobila u beogradu Sajam automobila

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana