Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #159
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Kupovina polise putnog zdravstvenog osiguranja je nepotreban trošak za građane Srbije u slučaju putovanja u 19 država sa kojima imamo zaključene sporazume o pružanju besplatnih medicinske usluge u hitnim slučajevima.
 
 
 
Svetski stručnjaci kažu da će novac kakav poznajemo u narednim decenijama zameniti kriptovalute, elektronski novac o kome se kod nas malo zna. Većina je čula za bitkoin, ali je manje poznato da je on samo jedna od čak 820 različitih kriptovaluta koje možete naći na internetu.
 
Hrana, alkohol, cigare i pojedine ugostiteljske usluge poskupele su u Grčkoj od početka ove godine, te će turistima koji se predstojećeg leta upute premao omiljenoj srpskoj destinaciji ipak biti potreban nešto dublji novčanik.
 
 
 
Zamenu efektivnog stranog novca (oštećene novčanice za neoštećene, metalni za papirni, vanopticajni za opticajni) može se izvršiti kod banaka i ovlašćenih menjača. Oni mogu ali nisu po propsima u obavezi, da izvrše zamenu stranog novca.
 
 
 
Nakon tri godine, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija planira da menja Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
 
 
 
         
 
 
   
"Ako ne stvarate promene, promene će stvarati Vas."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2017 Kamatica, All rights reserved