Ne možete da pročitate newsletter? Click ovde da bi videli newsletter u browseru

Author
KAMATICA NEWSLETTER SPECIJAL
– NEDELJA ŠTEDNJE -

Nedelja štednje je počela 1. novembra i od samog početka izazvala fantastično interesovanje građana. O velikoj zainteresovanosti govore i poteškoće u radu portala Kamatica.com i pojedinih poslovnih banaka zbog prevelikog interesovanja građana i izvrsne posećenosti.
Istovremeno, oko 2/3 poslovnih banaka u Srbiji je ponudilo stimulativne kamatne stope tokom ove nedelje, dok je desetak banaka odlučilo da ove godine ne učestvuje u prestižnom takmičenju finansijskog sektora Srbije. Novo u ovogodišnjoj Nedelji štednje je da su se i pojedina osiguravajuća društva uključila svojim ponudama dugoročne štednje u trku za poverenje štediša.

Ažurne informacije o ponudama banaka u Nedelji štednje možete svakodnevno pratiti na sajtu Kamatica.com: http://www.kamatica.com/nedelja-stednje/nedelja-stednje-2010
U OVOM BROJU
SAVETI ZA ŠTEDIŠE TOKOM NEDELJE ŠTEDNJE

ATRAKTIVNE KAMATNE STOPE TOKOM NEDELJE ŠTEDNJE

Nedelja štednja je već od samog početka donela dnevne promene visina kamatnih stopa različitih poslovnih banaka. Samo u prvom danu Nedelje štednje došlo je do 4 promene na listi poslovnih banaka koje daju najviše kamatne stope za oročenja u Nedelji štednje. Pojedine banke nisu ni ponudile stimulativne kamatne stope tokom Nedelje štednje, dok ostale u svojoj ponudi imaju vrlo atraktivne kamatne stope za štediše, koje prilagođavaju konkurentskim ponudama.
Portal Kamatica.com iz sata u sat prati visinu kamatnih stopa u svim ponudama poslovnih banaka u Srbiji i ažurira listu najpovoljnijih. Informaciju o najpovoljnijim kamatnim stopama na oročenu štednju u evrima u bilo kom trenutku možete dobiti slanjem poruke sa tekstom stednja na broj  4455. Cena informacije je 100 din.+porezi.

OPASNOSTI ZA ŠTEDIŠE TOKOM NEDELJE ŠTEDNJE

OPASNOSTI ZA ŠTEDIŠE TOKOM NEDELJE ŠTEDNJE

Portal Kamatica.com je upozorio javnost na opasnosti koje mogu ugroziti prinos na oročena sredstva u Nedelji štednje, a koje se pojavljuju u ponudama pojedinih banaka. Ovog puta izdvajamo one koje su se pojavile u prvim danima ovogodišnje Nedelje štednje:

  1. Dnevne promene kamatnih stopa
  2. „Produžene ponude“ stimulativnih kamata
  3. Visoke kamate za rokove kraće od godinu dana
  4. Pokloni uz štednju koji donose troškove za korisnike
  5. Ponude koje motivišu ulaganja preko 50.000€ u jednoj poslovnoj banci

Detaljniji pregled opasnosti, kao i saveta i preporuka o prevazilaženju problema koje one mogu izazvati možete pogledati na sledećoj stranici portala Kamatica.com :
http://www.kamatica.com/istrazivanja/147/nedelja-stednje-2010-saveti-za-stedise

PITAJTE, SAVETUJTE, PODELITE ISKUSTVA

PITAJTE, SAVETUJTE, PODELITE ISKUSTVA

Pozivamo vas i da se priključite diskusiji na temu Nedelje štednje, na forumu portala Kamatica.com . Iznesite svoja mišljenja i očekivanja, podelite iskustva sa ostalim korisnicima portala i potražite pomoć u vezi svojih nedoumica na temi Nedelja štednje:


http://www.kamatica.com/forum/viewtopic.php?id=1854&p=2

Za odjavu pošaljite mail sa Subject-om Odjava na newsletter @ kamatica.com

Copyright © 2010