Ne možete da pročitate newsletter? Click ovde da bi videli newsletter u browseru.

Author
AUTO KREDITI ILI KUPOVINA AUTOMOBILA NA LIZING

Ovogodišnji Sajam automobila u Beogradu će osim velikog broja novih modela na našem tržištu doneti i veliki broj specijalnih ponuda poslovnih banaka za auto kredite. Manje popularna, ali ne i manje povoljna je i ponuda lizing kompanija za kupovinu automobila. Kako izabrati između auto kredita i ponuda lizing kompanija je pitanje koje će vam uštedeti stotine evra ukoliko dobijete pravi odgovor. Portal Kamatica.com je za vas pripremio analizu prednosti i nedostataka auto kredita i kupovine automobila na lizing.
Auto krediti

U OVOM BROJU
SPECIJALNE PONUDE BANAKA ZA AUTO KREDITE

SPECIJALNE PONUDE BANAKA ZA AUTO KREDITE

Sve veće poslovne banke u Srbiji su pripremile bogatu ponudu povodom Sajma automobila. U uslovima kredita se pojavljuju fiksne kamatne stope, grejs periodi, niže kamatne stope i mnoge druge povoljnosti. Ukoliko planirate da kupite automobil, ovo je period u kome ćete zasigurno dobiti ponude povoljnije od uobičajenih. Predstavljamo vam ponudu Societe Generale banke povodom ovogodišnjeg Sajma automobila:

Specijalna ponuda Societe Generale banke
REPROGRAM KREDITA UZ PODRŠKU DRŽAVE

REPROGRAM KREDITA UZ PODRŠKU DRŽAVE

 

Poslednjih nedelja je vrlo aktuelizovana tema oko državnog programa reprogramu kredita građana i olakšica u otplati dugoročnih kredita. Auto krediti na pet i više godina otplate se smatraju dugoročnim, tako da bi i oni mogli biti uključeni u ovaj program. Više o mogućnostima i očekivanjima u vezi sa ovim programom možete pogledati na sledećoj stranici portala Kamatica.com :

http://www.kamatica.com/vesti/1689/reprogram-kredita

PUNTO UZ SUBVENCIJU

PUNTO UZ SUBVENCIJU

I dalje su aktuelni subvencionisani krediti za kupovinu automobila domaće proizvodnje – Fiat Punto. Ovi krediti se odobravaju u svim većim poslovnim bankama po kamatnoj stopi od 4,5% (EKS do 5,5%), bez učešća i na rok od maksimalno 7 godina. Po osnovnim uslovima, subvencionisani krediti za kupovinu automobila domaće proizvodnje su značajno jeftiniji od tržišnih kredita, a uz navedene povoljne uslove, još uvek traje akcija „Staro za novo“, koja vam nudi mogućnost da automobil stariji od 10 godina reciklirate i ostvarite dodatni popust pri kupovini Fiat Punta od 600€.

Za odjavu pošaljite mail sa Subject-om Odjava na newsletter @ kamatica.com

Copyright © 2011