Ne možete da pročitate newsletter? Click ovde da bi videli newsletter u browseru

KAMATICA NEWSLETTER
- TEKUĆI RAČUNI -

Tekući računi se koriste za obavljanje transakcija, vršenje plaćanja u zemlji i inostranstvu, tzv.transfere novca. To je najčešće račun preko kojeg pojedinac prima uplate i sa koga vrši plaćanja, naravno, u skladu sa raspoloživim sredstvima. U zavisnosti od namene tekući račun može biti dinarski ili devizni. Tekući računi u banci su u stvari svojevrsna bankarska lična karta, jer prateći račune, banka ima uvid u pojedinačno finansijsko stanje.

U OVOM BROJU
 Kako izabrati tekući račun

KAKO IZABRATI TEKUĆI RAČUN

Otvaranje tekućeg računa je veoma jednostavno (potrebna je samo lična karta), ali pri izboru banke kod koje ćemo otvoriti tekući račun potrebno je obratiti pažnju na par bitnih činjenica. Postoje nekoliko parametara koji odredjuju troškove koje imamo po osnovu tekćeg računa.

  1. Mesečno održavanje
  2. Platne kartice
  3. Mogućnost dobijanja čekova
  4. Dozvoljen minus
  5. E-banking

Detaljnije pogledati na: http://www.kamatica.com/izracunali-smo-za-vas/tekuci-racun-jul2011

REZULTATI ANKETE

Prethodnog meseca na ekonomskom portalu Kamatica postavili smo ankete koje su pratile aktuelne tekstove iz rubrike Izračunali smo za vas. U ovom broju Newsletter-a prezentovaćemo vam rezultat pomenutih anketa.

Anketa – Kreditne kartice:
http://www.kamatica.com/rezultati-ankete/1

Anketa – Tekući računi:
http://www.kamatica.com/rezultati-ankete/2

KAMATICA SAVETNIK

Savetujemo vas u kojoj banci možete podići željeni kredit po najpovoljnijim uslovima. Izrada detaljnog izveštaja sa tri najbolje ponude na tržištu.


http://savetnik.kamatica.com/
Za odjavu pošaljite mail sa Subject-om Odjava na newsletter @ kamatica.com

Copyright © 2011