Ne možete da pročitate newsletter? Click ovde da bi videli newsletter u browseru

KAMATICA NEWSLETTER
-Najveće kamate po viđenju na Dečiju štednju-

Ono što razlikuje pravu dečiju štednju od ostalih vrsta je mogućnost stalne-mesečne uplate na štednju a kamate koje se pritom nude su kao na oročena sredstva. Određeni deo sredstava 20 – 30% uglavnom je moguće podići bez umanjenja kamate.
Uglavnom su kamate na dečiju štednju u rangu najviših koje banka nudi za ostale vidove štednje. Sa druge strane, moguće je da u jednoj banci kamate na običnu štednju budu više nego kamate na dečiju štednju.

Detaljnije:Dečija štednja

SAVETI

KAMATICA SMS ŠTEDNJA & KAMATICA SMS KREDIT

U nedelji štednje kamatica je sa vama non-stop! Ovim servisom lako možete da saznate i pronađete najpovoljniju ponudu štednje ili kredita koji vas interesuje. 4477 je broj na koji ćete poslati upit. Pitajte kamaticu! Bez iscrpljujućih obilazaka poslovnica ili velikog broja telefonskih poziva kol-centrima banaka tim portala Kamatica.com izdvojiće vam najpovoljnije ponude banaka i o tome vas odmah obavestiti. Servis se ažurira više puta dnevno.

Pročitajte ceo članakU OVOM BROJU

BROJ POSETA NA PORTALU KAMATICA SE NEKOLIKO PUTA POVEĆAO OD POČETKA MESECA

Ono što posetioce sajta najviše interesuje su informacije vezane za nedelju štednje koja se priribližava. Da li će se ove godine nuditi veće ili manje kamate na štednju ostaje da se vidi.
Koja banka će ponuditi najveće kamate na štednju. Kakve poklone mogu da dobijem od banke kod koje oročavam novac. Da li su pouzdanije domaće ili strane banke? Da li je bezbedno ulagati u Grčke banke? Na koji rok se najviše isplati da oročim novac? Šta da uradim ako mi bude trebalo nešto oročenog novca?",samo su neka od pitanja koja postavljaju čitaoci portala.


Pročitajte ceo tekst

DEVIZNA ŠTEDNJA REKORDNA, DINARSKA ISPLATIVIJA

BEOGRAD - Nedelju štednje, koja ove godine počinje 31. oktobra i traje u prvoj sedmici novembra, Srbija dočekuje sa rekordnim deviznim depozitima od 7,5 milijardi evra, što je oko 800 miliona evra više nego lane, ali su dinarski ulozi i dalje veoma malo zastupljeni - ispod 200 miliona evra - iako je i ove godine finansijski isplativije štedeti u domaćoj valuti.

Pročitajte ceo tekst

REZULTATI ANKETE

U toku prošlog meseca na finansijskom portalu Kamatica postavili smo ankete koje su pratile aktuelne tekstove iz rubrike Izračunali smo za vas. Rezultati ankete su obrađeni. Pogledajte kako su čitaoci Kamatice odgovarali!

Anketa – Krediti za školovanje


Za odjavu pošaljite mail sa Subject-om Odjava na newsletter @ kamatica.com

Copyright © 2011