Ne možete da pročitate newsletter? Click ovde da bi videli newsletter u browseru

Oprez: Ako nasledite imovinu, nasleđujete i dugove

Neretko se dešava da kada nasledimo imovinu nakon smrti bliskih osoba, posle više godina dobijemo izvršno rešenje o prinudnoj naplati dugovanja. I tu počinju problemi. Otkud dugovi za račune za komunalije ili za kredit koji nikad nismo ni imali, a rešenje o prinudnoj naplati glasi na naše ime!

Pročitajte ceo članak


Želite na odmor? Čuvajte se “turističkih” kredita

U doba dugog radnog vremena i stresa porodični odmor postao je neophodnost. Gotovo da nema porodice u Srbiji koja ne radi cele godine, ne bi li napokon, kad dođe sezona zimskih praznika otišla na toliko željeni i zaslužen odmor.

Pročitajte ceo tekst


Ako niste prodali akcije NIS čeka vas 200 dinara

Građani Srbije koji nisu prodali akcije Naftne industrije Srbije mogli bi ove godine da dobiju prve dividende. Iznos će biti simboličan - 30-40 dinara po akciji ili ukupno do 200 dinara, smatraju stručnjaci.

Pročitajte ceo tekst






Ukoliko vas knjigovođa savetuje da ne prikazujete dobitak kako ne bi ste plaćali poreze, dobro razmislite koliko je to za vas dobra ideja. Ukoliko su vam potrebna finansijska sredstva i želite da dobijete kredit od banke, sa lošim poslovnim rezultatima, to će praktično biti nemoguće.

           
Prijava na newsletter http://www.kamatica.com/newsletter
Vaše predloge, sugestije, kritike i pitanja možete slati mailom na podrska @kamatica.com

Za odjavu pošaljite mail sa Subject-om Odjava na newsletter @kamatica.com

Copyright © 2012