Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Analiza ponude American Express® Green kreditne kartice koju možete naći u ponudu Banca Intesa-e. Kao i kod svake druge kreditne kartice i sa American Express® Green imate mogućnost odloženo plaćanje do 45 dana bez kamate, ali bez kamate ne znači i besplatno. Plaćanje bez kamate je omogućeno samo u prodavnicama sa kojima banka ima ugovor o saradnji.
 
//
 
 
 
//
Sve više porodica bez krova nad glavom u Srbiji traži kredite. Višedecenijski dužnički "zagrljaj" sada im nude gotovo sve banke, samo je važno imati dovoljno dubok džep, ali i hrabrost za takvu "avanturu". I država je priskočila subvencijama namenjenim mlađima od 45 godina, uz izbor u evrima ili švajcarskim francima. Pa, po volji i sopstvenom riziku.
 
Duplo veći iznos poreza na stan, u odnosu na prošlu godinu, dobilo je, ili će tek dobiti, čak 135.000 Beograđana.
 
//
 
U Srbiji je, u poslednje dve godine, zabeležen blagi rast broja izdatih platnih kartica, pa je broj izdatih kartica u 2014. iznosio 6,3 miliona, rečeno je danas u Privredoj komori Srbije (PKS). Sekretar Udruženja za bankarstvo, osiguranje i druge finansijske institucije u PKS Branislava Žunjić istakla je danas da je aktivno u upotrebi tek svaka druga izdata kartica.
 
//
 
U Srbiji sve prolazi, a samo je dug večan, te tako vaše kredite čak i posle smrti nasleđuje porodica ili žiranti. U Srbiji sve prolazi, a samo je dug večan,te tako vaše kredite čak i posle smrti nasleđuje porodica ili žiranti. Zbog toga je jako važno da birate kome ćete biti žirant.Telegraf.rs vam donosi priču o nasleđivanju dugova.
 
//
 
         
 
//
 
 
"Novac ili uložite u stvari koje će vas učiniti bogatijim, ili ih trošite na stvari koje će vas učiniti siromašnijim."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved