Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #70
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Najvećim delom platne kartice se koriste na prodajnim mestima i bankomatima u inostranstvu, dok je korišćenje za podizanje gotovine na šalterima banaka zanemarljivo. S druge strane, vrednost prosečne transakcije karticom je najveća na šalterima banaka u inostranstvu, a najmanja na prodajnim mestima.
 
 
U poslednje vreme štedimo na svemu, od računa, preko hrane pa sve do svih onih stvari što nam je već odavno kategorija luksuza. Ali istovremeno baš u ovako nesigurnim vremenima se postavlja pitanje treba li štedeti i na životu? Jednostavno je, štedite da biste preživeli, ali štedite i da biste se osigurali.
 
Pošta Srbije je objavila da je od danas usluga brzog, jednostavnog i sigurnog elektronskog prenosa novca moguća i sa Crnom Gorom, pored Francuske, Rusije, Belorusije i Ukrajine. Pošta Srbije je mogućnost elektronskog prenosa novca putem usluge Međunarodna poštanska uputnica, ponudila sa ciljem da pospeši slanje otkupnih pošiljaka i elektronsku trgovinu.
 
 
Svako od nas poseduje makar jednu platnu karticu u novčaniku. Kartičarstvo je u Srbiji odavno zaživelo, a banke svojim marketinškim aktivnostima reklamiraju kartice kao najsigurniji novac kojim se svaka kupovina obavlja lako i brzo.
 
 
Cena prirodnog gasa od 1. jula biće smanjena za 12,58 odsto, a za krajnje kupce kojima je Srbijagas javni snabdevač prosečno sniženje iznosiće 11,3 odsto, saopštilo je danas to javno preduzeće.
 
 
         
 
 
" Motivacija Vas vodi kroz dan, ali inspiracija Vas vodi kroz život. "
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved