Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #72
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Zdravstveni osiguranici Republike Srbije za vreme letovanja u Crnoj Gori, imaju pravo na besplatnu hitnu zdravstvenu zaštitu, odnosno lečenje u opštim bolnicama, ali i u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici.
 
 
Skupe avionske karte često mogu da upropaste jedno divno isplanirano putovanje, a višesatno pretraživanje jeftinih letova može da vam ubije želju za bilo kakvim putovanjem.
 
Stepen dinarizacije finansijskog sistema Srbije je u prvom tromesečju ove godine zabeležio smanjenje, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).
 
 
Postoji dosta saveta vezanih za upravljanje i raspolaganje sredstvima sa Paypal naloga. Najčešće se savetuje uzimanje Payoneer kartice koju bi vezali za PayPal nalog a onda novcem raspolagali bilo kupovinom bilo podizanjem na bankomatu.
 
 
Osiguranje imovine obuhvata osiguranje od rizika koji mogu da ugroze vašu pokretnu i nepokretnu imovinu. Napravili smo mini vodič koji vam može pomoći prilikom izbora pravog osiguranja.
 
 
         
 
 
"Planiranje nije odlučivanje o tome šta raditi sutra. To je odlučivanje šta raditi danas u svetlu onoga što očekujete da će biti sutra."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved