Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #74
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Dolar je u ponedeljak dostigao najvišu vrednost u prethodna tri meseca u odnosu na korpu valuta, pri čemu se jedino novozelandski dolar značajno istakao nakon komentara premijera Džona Kija, što je investitore navelo da razmisle o valutama u koje će investirati.
 
 
Srbija godišnje samo zbog sive ekonomije u drumskom transportu gubi više od 100 miliona evra, što je ogromna cifra, i suzbijanje sive ekonomije u toj oblasti je od presudnog značaja za veću bezbednost putnika i robe, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
 
Ukupna spoljnotrgovinska robna razmena Srbije tokom 2014. godine iznosila je 35,454 milijardi dolara, što predstavlja rast od 0,8 odsto u odnosu na isti period prethodne godine, saopštio je danas Republički zavod za statistiku Srbije.
 
 
Grčka Alfa (Alpha) banka prodala je svoje aktivnosti u Bugarskoj grčkom konkurentu Eurobanci, uključujući 83 poslovnice koje zapošljavaju 744 radnika, navodi se u saopštenju Alpha banke.
 
 
Mreža Hypo Alpe Adria banke na Balkanu dobila je od danas novog vlasnika, pošto se austrijska država povukla kao akcionar i predala banku američkom fondu Advet i Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD).
 
 
         
 
 
"Ako Vam je dovoljno stalo do uspeha, sigurno ćete ga postići"
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved