Ovaj mejl je adresiran na [Name,fallback=], [Email]
Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #77
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Stan u Grčkoj, u Solunu i okolini, može da se kupi od 10.000 do 70.000 evra, a interesovanje građana Srbije za te nekretnine u velikoj meri je poraslo od aprila, tvrde sagovornici Tanjuga. Međutim, bilo da kupuju te stanove kešom ili na kredit kod domaćih banaka, stručnjaci poručuju da treba voditi računa i o pratećim troškovima i rizicima.
 
 
Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, objavila je danas uvođenje usluge prijave na let putem interneta (Web check-in). Putnici Air Serbia-e će imati mogućnost da se prijave na svoj let na zvaničnoj internet stranici avio-kompanije www.airserbia.com.
 
Odavno smo se svi navikli na činjenicu da je „lakše” primati platu preko banke nego dobijati gotovinu na ruke. Naravno, kada je o novcu u banci reč, možemo ga i duplirati – jer će nam banka dati dozvoljeni minus, pa karticu na odloženo plaćanje, pa kreditnu karticu, pa će nam uštedeti odlaske u banku jer ćemo koristiti e-banking. Ali, sve ovo košta.
 
 
U julu ove godine registrovano je 739.073 osoba na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), a prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, broj nezaposlenih manji je za 6.937 ili za 0,93 odsto nego u junu.
 
 
Uprava za javni dug prodala je danas na aukciji 96,26 odsto ponuđenih tromesečnih državnih zapisa ukupne vrednosti 2,88 milijardi dinara.
 
 
         
 
 
"Nije bitno koliko novca uspeš da zaradiš, već koliko uspeš da zadržiš."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved