Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #85
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Dozvoljeni minus je jedan od najprodavanijih bankarskih proizvoda. Ova finansijska usluga je veoma tražena, što potvrđuje i podatak da dozvoljeno prekoračenje danas u Srbiji koristi čak svaki drugi zaposleni.
 
 
Kompanija Western Union uskoro će početi sa pružanjem usluga u menjačnicama i maloprodajnim objektima u Srbiji. Usluge ove kompanije u našoj zemlji trenutno su dostupne na više od 2.700 lokacija preko zastupnika - Eki Transfers, Banka Poštanska štedionica, Societe Generale Srbija, Tenfore i UniCredit Bank Srbija, saopštila je ta kompanija.
 
Ministri rada i privrede Aleksandar Vulin i Željko Sertić pozvali su danas zaposlene i bivše zaposlene u preduzećima koja su u procesu privatizacije da iskoriste mogućnost povezivanja radnog staža i prijave se za socijalni program do kraja ove godine.
 
 
Izvršni odbor Narodne banke Srbije (NBS) snizio je danas referentnu kamatnu stopu za 0,5 procentnih poena, tako da ona sada iznosi 4,5 odsto.
 
 
Izveštaj je analiza i vodič u potpunosti napravljen prema Vašim potrebama. Izveštaj izrađuje bankar koji radi za Vas a ne za Banku. U izveštaju ćemo Vam proceniti koja je najpovoljnija Banka u koju da idete, alternativne vidove štednje, kako da uštedite vreme i novac i još mnogo toga.
 
 
         
 
 
"Nikad ne dozvolite da trčite brže od svojih cipela."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved