Tekst objavljen: 16.10.2015 10:00        


Kompanija Western Union uskoro će početi sa pružanjem usluga u menjačnicama i maloprodajnim objektima u Srbiji. Usluge ove kompanije u našoj zemlji trenutno su dostupne na više od 2.700 lokacija preko zastupnika - Eki Transfers, Banka Poštanska štedionica, Societe Generale Srbija, Tenfore i UniCredit Bank Srbija, saopštila je ta kompanija.

Western Union uskoro u menjačnicama i prodavnicama

Novi zakonski propisi, koji predviđaju licence za platne institucije koje pružaju uslugu novčanih doznaka, omogućavaju licenciranim nebankarskim organizacijama da u svoju ponudu uvrste Western Union usluge.

"Radujemo se pružanju svojih usluga putem novih kanala, pored već postojeće jake mreže zastupnika u bankama i pošti. Uz pomoć zastupnika bićemo u mogućnosti da proširimo svoju mrežu na nove kategorije poslovnih subjekata", izjavio je regionalni direktor za Jugoistočnu Evropu, Nogaj Kanpolat.

On je naglasio da su Eki Transfers i Tenfore prvi zastupnici koji su dobili licencu za platne institucije u Srbiji i da će uskoro početi sa pružanjem Western Union usluga u menjačnicama i maloprodajnim objektima.

Ovako proširena mreža će naše usluge još više približiti ljudima i povećati njihovu jednostavnost i dostupnost, rekao je on.

Kompanija širom sveta pruža svoje usluge preko najvećih i najpoznatijih banaka, poštanskih službi, platnih institucija i maloprodajnih objekata klijentima koji na raspolaganju imaju sigurnu i pouzdanu mrežu zastupnika za transfer novca.

Western Union ima više od 500.000 zastupničkih lokacija u svetu u više od 200 zemalja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
usluge slanja novca western union menjačnice prodavnice slanje novca

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana