Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #86
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Iako je kamata na depozite u dinarima i do sedam puta veća, štediše najviše poverenja imaju u evro, procenat učešća ove valute u ukupnoj inostranoj štednji je 91.5%, štednja u američkim dolarima 4%, a u švajcarskim francima 3.7%.
 
 
Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković ocenila je da štednja u dinarima donosi najveću zaradu, kao i da su sa makroekonomskog stanovišta štedni ulozi stanovništva i privrede izvor investicija i privrednog rasta.
 
U zemljama srednje i istočne Europe, najviše novca za štednju bankama izdvajaju Austrijanci, čiji prosečni depoziti mesečno iznose 201 evro, a na začelju se nalaze građani Srbije sa prošečno 35 evra, pokazalo je istraživanje agencije IMAS za potrebe austrijske Erste grupe.
 
 
Izveštaj je analiza i vodič u potpunosti napravljen prema Vašim potrebama. Izveštaj izrađuje bankar koji radi za Vas a ne za Banku. U izveštaju ćemo Vam proceniti koja je najpovoljnija Banka u koju da idete, alternativne vidove štednje, kako da uštedite vreme i novac i još mnogo toga.
 
 
U rešavanju problema nenaplativih kredita (NPL) neprihvatljivo je bilo kakvo mešanje države, ocenio je danas profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Đordje Đukić.
 
 
         
 
 
"Dve trećine investicije je izbegavanje grešaka."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved