Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #87
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Štediše će ove godine u Nedelji štednje dočekati do 20 odsto manje kamate na dinare i 30 odsto manja kamata na evre u odnosu na prošlogodišnje. I pored niskih kamata, štednja iz godine u godinu beleži konstantan rast.
 
 
Svetski Dan štednje, koji je ustanovljen 31. oktobra 1925. godina na skupu bankara iz 25 zemalja u Milanu, u Srbiji će biti u znaku i dalje prisutnog nepoverenja u nacionalnu valutu. To nepoverenje pokazuje i nizak nivo dinarske štednje - oko 350 miliona evra (oko 42 milijarde dinara), u odnosu na ukupnu deviznu štednju u bankama koja iznosi oko 8,6 milijardi evra.
 
Krajnji rok za plaćanje spornog septembarskog računa JKP Infostan je bio četvrtak 15. oktobar. Rok za izmirenje je produžen za deset dana, zbog iznosa koji je bio uvećan za 200 dinara, jer se na računu našla stavka „osiguranje stana“ osiguravajućeg društva Delta Generali.
 
 
Izveštaj je analiza i vodič u potpunosti napravljen prema Vašim potrebama. Izveštaj izrađuje bankar koji radi za Vas a ne za Banku. U izveštaju ćemo Vam proceniti koja je najpovoljnija Banka u koju da idete, alternativne vidove štednje, kako da uštedite vreme i novac i još mnogo toga.
 
 
Odluku Ministarstva finansija da formira radnu grupu koja će se baviti problemom zaduženih u švajcarcima, bankari i ekonomisti ocenjuju kao nepotrebnu navodeći da je NBS već ponudila četiri rešenja za ovaj problem.
 
 
         
 
 
"Ušteđeni novčić je pošteniji od stečenog."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved