Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #88
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Kako je moguće da JKP Infostan pošalje uplatnice na kojima je i naplata osiguranja, povuče je, odštampa nove i kaže da građani to neće platiti? Dušan Uzelac, direktor i glavni urednik finansijskog portala Kamatica, odgovara vrlo kratko - jer im se može. A pomažu im i građani koji nemaju svest da je državni novac u stvari naš novac.
 
 
U Javnom preduzeću Elektromreža Srbije (EMS) studenti završnih godina studija i stručnih srednjih škola mogu da obavljaju stručnu praksu, rečeno je na sajmu zapošljavanja "Job fair" i istaknuto da će EMS nastaviti da podržava sve aktivnosti čiji je cilj briga o profesionalnom razvoju mladih i njihovo zadržavanje u Srbiji.
 
Na osnovu obrađenih 210 korisnika kredita u švajcarskim francima, koji predstavjaju jedan odsto ukupnog broja tih kredita u Srbiji, došlo se do podatka da je prosečan stepen zaduženosti tih korisnika 92,1 procenat, saopštilo je Udruženje bankarskih klijenata Efektiva.
 
 
Izveštaj je analiza i vodič u potpunosti napravljen prema Vašim potrebama. Izveštaj izrađuje bankar koji radi za Vas, a ne za Banku. U izveštaju ćemo Vam proceniti koja je najpovoljnija Banka u koju da idete, alternativne vidove štednje, kako da uštedite vreme i novac i još mnogo toga.
 
 
Predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović izjavio je da Savet smatra da bi Vlada Srbije trebalo da preispita nameru da poveća deo zarada i penzija umanjenih na početku procesa konsolidacije javnih finansija, izražavajući uverenje da bi, iz ugla ispunjavanja trogodišnjeg cilja konsolidacije, ciljana jednokratna isplata pomoći bila bolje rešenje od povišica.
 
 
         
 
 
"Zainteresovanost za svoj posao i uživanje u onome što radite otvara tajna vrata uspeha."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved